Cursusaanbod

Filter
Filter
Filter toepassen
Zoeken
Aanbieder
Continent
Thema
Taal
Land
Type
Aanbieder

Wil jij in een dagdeel een goede basis leggen voor het correct toepassen van de ICC Incoterms® 2020 in de praktijk? Onze vakdocenten geven je in deze workshop inzicht in de relatie tussen leverings- en betalingsvoorwaarden, verzekeringen, douane en btw. Daarnaast doe je praktische kennis van ICC Incoterms® op, om je onderhandelingspositie versterken en risico’s contractueel te beperken.

Nieuwe exportmedewerkers in het team? Deze cursus is voor duizenden medewerkers de basis geweest voor een succesvolle exportcarrière. Ervaren exporteurs nemen u mee in het exportproces van A t/m Z. In korte tijd raakt u zo bekend met de ins en outs van export aan de hand van sprekende praktijkcases.

Ben je op zoek naar praktische tips over het hoe, waarom en de invulling van exportdocumenten? Neem dan deel aan deze driedaagse cursus. Onze experts geven je een helder inzicht in het oerwoud van exportdocumenten.

Ken je je Chinese filosofen? Ondernemen in China vraagt inzicht in de gelaagde denkwijzen en de gedragspatronen die hier gelden. Herkenning en begrip van de filosofische achtergronden zijn cruciale voorwaardes voor effectief en plezierig zakendoen in China. Leer meer over de relatie tussen filosofie en de geldende normen & waarden in de Chinese zakenwereld.

In zes namiddagen een mondje zakelijk Chinees leren spreken? Dat kan, met de stoomcursus van China Access. Je leert hoe u uzelf goed voorstelt, het ijs breekt met luchtige conversatie, hartelijke toostuitspraken uitbrengt en nuttige zinnen paraat heeft bij onderhandelingen. Resultaat: de goodwill van uw Chinese zakenpartner en een beter contact met de Chinezen.

Hoe haal je het beste uit een videomeeting en voorkom je communicatiemissers? Betekent ‘yes, no problem’ echt dat het goed komt? Wat doe je als er geen reactie meer volgt op je email naar een Chinese relatie? En hoe krijg je meer input van Chinese deelnemers tijdens de call? In deze praktische workshop leer je beter virtueel te communiceren met Chinese relaties.

Een investering in een goede voorbereiding loont. Zowel voor het bedrijf als de uitgezonden expat en gezinsleden. Deze training voor expats (en hun partners) draagt bij aan een soft landing in een nieuwe werk- en leefomgeving in het buitenland. Door een passende aanpak en communicatie richting lokale partners en medewerkers krijgt de expat een soepele start. Op het persoonlijke vlak vinden expats en hun partners beter aansluiting bij de nieuwe omgeving zodat zij zich er meer thuis voelen.

Hoe weerbaar en China-proof ben jij eigenlijk? Deze business game is een ideale wegbereider voor teams die veel met China werken en bijzonder geschikt om vooraf aan handelsmissies naar China op te voeren. In drie rondes test je je Chinakennis, kom je oog in oog te staan met veel voorkomende uitdagingen en probeer je in teamverband oplossingen te vinden. Per ronde kan je winnen, verliezen of stil staan maar de crux is natuurlijk om je business in China uit te bouwen. Wees slim, wees voorbereid!