Cursusaanbod

Filter
Filter
Filter toepassen
Zoeken
Aanbieder
Continent
Thema
Taal
Land
Type
Aanbieder

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Turken. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Turkse zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Turken zijn geweldige ondernemers dus die zakelijke deal kan snel worden gedaan, of toch niet? Zonder relaties, respect en Turkse koffie komt er niets van de grond. In een compacte online sessie ben je klaar voor het zakendoen en het succesvol samenwerken met Turkse zakenpartners en klanten.

Het duurt misschien wat langer voordat je zakendoet met Japanners maar dan heb je wel een duurzame en betrouwbare zakenrelatie. Hoe bereik je dit zonder onbedoeld gezichtsverlies te bezorgen en de zakenrelatie op het spel te zetten? Een unieke cultuur vraagt een unieke aanpak. In een compacte online sessie ben je beter voorbereid op het succesvol samenwerken met Japanse zakenpartners en klanten. Kanpai!

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Japanners. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Japanse zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Britten. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Britse zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Duitsers. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Duitse zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Amerikanen. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Amerikaanse zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Fransen. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Franse zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Snelle en gerichte feedback op je zakelijke en persoonlijke uitdagingen in het werken met Belgen. Deze een-op-een sessie met een cultuurexpert helpt je om werk gerelateerde situaties met Belgische (Vlaamse/Waalse) zakenpartners of collega’s beter te interpreteren en effectief aan te pakken.

Een investering in een goede voorbereiding loont. Zowel voor het bedrijf als de uitgezonden expat en gezinsleden. Deze training voor expats en hun partners draagt bij aan een soft landing in een nieuwe werk- en leefomgeving in het buitenland. Door een passende aanpak en communicatie richting lokale partners en medewerkers krijgt de expat een soepele start. Op het persoonlijke vlak vinden expats en hun partners beter aansluiting bij de nieuwe omgeving zodat zij zich er meer thuis voelen.