Cursusaanbod

Filter
Filter
Filter toepassen
Zoeken
Aanbieder
Continent
Thema
Taal
Land
Type
Aanbieder

Deze training bestaat uit een 3-daags plenair programma, gevolgd door een Action Learning Project, voor ondernemers, managers, consultants en executives die internationaal (willen) opereren. Het programma is gericht op kennisverwerving via een doordachte opzet en combinatie van theoretische concepten, cases en de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Hoe goed de plannen ook zijn, hoe gedegen de strategie is doordacht en hoezeer we ons bewust zijn van het belang van de relatie met onze buitenlandse zakenpartners, het grootste struikelblok bij internationaal ondernemen blijkt steeds te herleiden naar (zakelijk) culturele verschillen.

Wil je met je producten of diensten de grens over, dat is de vraag of de waardepropositie daarvan aansluit bij de marktvraag van morgen. Internationaal strateeg Rob van Nes, neemt de deelnemers aan de hand bij het evalueren of herformuleren van de waardepropositie van hun bedrijf, product of merk(en).

Internationaal strateeg Rob van Nes MBA CIBDE neemt de deelnemers aan de Masterclass International Business Development aan de hand langs uiteenlopende thema┬┤s op het gebied van het (verder) ontwikkelen van (nieuwe) buitenlandse markten.