Cursusaanbod

Filter
Filter
Filter toepassen
Zoeken
Aanbieder
Continent
Thema
Taal
Land
Type
Aanbieder

China biedt volop zakelijke kansen. De Nederlandse overheid verwacht dat ondernemers op een maatschappelijk verantwoorde manier zakendoen in China. In deze e-learning bespreken we de belangrijkste aandachtspunten rond Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO). Wat is IMVO? Hoe zien Nederland en China IMVO? En welke IMVO-onderwerpen zijn belangrijk in China?

Wil je gerichte ondersteuning op het gebied van taal en cultuur, maar heb je geen behoefte aan een uitgebreide training? Dan is e-coaching Zakelijk Chinees voor jou geschikt. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke e-coach/trainer die veel ervaring heeft met de Chinese taal & cultuur en het bedrijfsleven in China.

Wil je je goed voorbereiden op de contacten met je Chinese handelspartner? Besef je daarbij hoe belangrijk het is om begrip te hebben van de Chinese taal en cultuur? Taalcoaching Zakelijk Chinees speelt gericht hierop in en leert je doelgericht de beste stappen te zetten naar een succesvol zakelijk contact.

U wilt gaan inkopen in China via een online inkoopplatform, zoals Alibaba. U ziet kansen, maar tegelijkertijd komen er ook erg veel vragen op u af. In deze e-learning behandelen we de belangrijkste aandachtspunten zodat u wordt behoed voor veel voorkomende valkuilen. De meest gestelde vragen komen aan bod, zodat u als ondernemer tijd, geld en energie kunt besparen!

Niet op reis naar China, maar er wel van achter je bureau ondernemen – hoe doe je dat? Je zult toch een relatie moeten opbouwen of onderhouden, een goed virtueel gesprek moeten voeren, een beurs willen bezoeken, allemaal vanachter het scherm. Volg deze e-learning en je krijgt een pallet aan instructies en inzichten waarmee je beter virtueel zult pionieren in China!

In delen 1 en 2, fundamentals en advanced, heeft u geleerd hoe u gedrag kunt lezen, herkennen en anticiperen. U weet hoe uw succes in China kunt versnellen en risico’s kunt mitigeren. In deze skills sessie leert u de praktische vaardigheden hoe u dit kunt bereiken. Hoe u motiveert, feedback krijgt, indirecte communicatie leest, escaleert en (negatieve) feedback geeft.

Elke dag wordt er ongeveer 1 miljard euro verhandeld tussen China en de EU. Om succesvol zaken te doen in China is het belangrijk om de cultuur te begrijpen. De zakelijke cultuur verschilt sterk van de Nederlandse manier van zakendoen en bepaalt in sterke mate jouw succes in de Chinese markt. Wees daarom voorbereid op de business etiquette bij het zakendoen in China.

China is één van de grootste economieën ter wereld en met meer dan 1,4 miljard inwoners is China voor vele grote én kleine Nederlandse ondernemers een kansrijke afzetmarkt. Het niet of onvoldoende beschermen van het intellectuele eigendom kan mogelijk leiden tot een verminderde concurrentiepositie; en hiermee het mislopen van omzet of imagoschade.