Studiecentrum Talen Eindhoven B.V.

STE Languages is een bruisende interculturele ontmoeting. Ruim 20 talen klinken door de leslokalen, en meer dan 2.500 cursisten en 80 nationaliteiten per jaar werken aan een gedeelde droom: taalvaardig worden in een vreemde taal. Internationals versterken hun taalvaardigheid en presteren daardoor beter. Inburgeraars leren de Nederlandse taal en samenleving kennen. STE Languages is een bruisende interculturele ontmoeting. Ruim 20 talen klinken door de leslokalen, en meer dan 2.500 cursisten en 80 nationaliteiten per jaar werken aan een gedeelde droom: taalvaardig worden in een vreemde taal. Internationals versterken hun taalvaardigheid en presteren daardoor beter. Inburgeraars leren de Nederlandse taal en samenleving kennen.

Maatwerk

En ook Incompany en Individueel levert STE taaloplossingen voor de dagelijkse praktijk. Zo hebben we (individuele) taaltrainingen gericht op het verbeteren van de taalvaardigheid als je zaken doet met het buitenland. Gaat het daarbij om presenteren, vergaderen, onderhandelen, sociaal ontmoeten of rapporteren? Maatwerk voor iedere taalkwestie, dat is STE Languages ten voeten uit.

hoeveel tekens passen hier op deze

hoeveel tekens passen hier op deze

Kwalitatief onderwijs gedijt bij een prettige sfeer waarin iedereen zich thuis voelt. Onze cursisten komen uit alle hoeken van de wereld en dat zorgt voor bijzondere gesprekken. Die culturele verscheidenheid herbergt een wijze les: taal verrijkt, verbindt en geeft het leven kleur. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren. We zijn er trots op daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Waarom STE Languages?

Waarom STE Languages?

  • Taleninstituut met ruim 30 jaar ervaring
  • Zowel Face-to-Face als Online Classroom
  • Persoonlijke aanpak
  • Zeer uitgebreid aanbod voor veel verschillende doelgroepen
  • Gekwalificeerde en gedreven docenten, native speakers
  • Hoge mate van klanttevredenheid, aldus recent onafhankelijk Cedeo-onderzoek

Ons aanbod

Nederlanders beheersen de Duitse taal al vaak redelijk goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wil je als Nederlander indruk maken op je Duitse (export)partners, dan is verdieping van het Duits heel belangrijk. Gericht oefenen met een Duitstalige taalcoach is dan echt een uitkomst.

Nederlanders beheersen de Engelse taal al vaak goed, maar als het op spreken of schrijven aankomt in complexere situaties wordt het lastiger. Wil je als Nederlander indruk maken op je Engelse (export)partners, dan is verdieping van het Engels heel belangrijk. Gericht oefenen met een Engelstalige taalcoach is dan een uitkomst.

Spreken of schrijven in complexere situaties is niet altijd makkelijk in een vreemde taal. Wil je als Nederlander indruk maken op je Franse (export)partners, dan is verdieping van het Frans heel belangrijk. Gericht oefenen met een Franstalige taalcoach is dan echt een uitkomst.

De Open Inschrijvingen zijn een uitstekende manier om in fases een taal te leren. Het accent ligt op algemeen zakelijk taalgebruik. Je werkt stapsgewijs toe naar een hoger niveau en sluit de training af met een test. Bij afronding met een positief resultaat kun je doorstromen naar het volgende niveau.

Anderen bekeken ook

China biedt volop zakelijke kansen. De Nederlandse overheid verwacht dat ondernemers op een maatschappelijk verantwoorde manier zakendoen in China. In deze e-learning bespreken we de belangrijkste aandachtspunten rond Internationaal Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (IMVO). Wat is IMVO? Hoe zien Nederland en China IMVO? En welke IMVO-onderwerpen zijn belangrijk in China?

Wil je gerichte ondersteuning op het gebied van taal en cultuur, maar heb je geen behoefte aan een uitgebreide training? Dan is e-coaching Zakelijk Chinees voor jou geschikt. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke e-coach/trainer die veel ervaring heeft met de Chinese taal & cultuur en het bedrijfsleven in China.

Wil je je goed voorbereiden op de contacten met je Chinese handelspartner? Besef je daarbij hoe belangrijk het is om begrip te hebben van de Chinese taal en cultuur? Taalcoaching Zakelijk Chinees speelt gericht hierop in en leert je doelgericht de beste stappen te zetten naar een succesvol zakelijk contact.