Word partner!

Wil je jouw trainingsaanbod nog zichtbaarder maken voor internationale ondernemers? Wordt dan partner van de International Business Academy!

Meld je aan!

Hoe werkt het?

Door middel van onze krachtenbundelingstrategie zorgen we ervoor dat cursusaanbod over internationaal zakendoen op één centrale plaats te vinden is. Binnen de IBA ontsluiten wij cursussen van verschillende trainingsinstituten, die ontwikkeld zijn voor ondernemers met internationale ambities.

Wat bieden wij jou?

Wij werken graag samen met professionele trainingsinstituten waarbij de focus ligt op duidelijk afgebakende en specialistische thema’s. Hierin bieden we ruimte voor E-learnings, Online Classrooms en Classroom based trainingen. Door gerichte campagnes, events en ons brede wereldwijde netwerk worden jouw cursussen onder de aandacht gebracht bij bedrijven met internationale ambities. Onze easy-to-navigate webshop biedt de cursist de mogelijkheid om zich te verdiepen in jouw cursus en direct over te gaan tot aanschaf van de training.

Word partner!

Ben je geïnteresseerd en wil je ook jouw aanbod plaatsen op de IBA, meld je dan aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Onze partners:

Akteos

Akteos

Best3Minutes

Best3Minutes

China Access

China Access

China Cluster

China Cluster

ChinaMoves

ChinaMoves

China Talk

China Talk

Culture-Inc.

Culture-Inc.

Evofenedex

Evofenedex

GBA

GBA

KIT

KIT

IBG

IBG

IBDA

IBDA

Renske van Herwaarden

Renske van Herwaarden

RVO

RVO

STE Languages

STE Languages

Diederik Klaus

Heb je vragen?

Wij helpen je graag verder!
Diederik Klaus Teamlead Partner Proposition