Cursusaanbod

Filter
Filter
Filter toepassen
Zoeken
Aanbieder
Continent
Thema
Taal
Land
Type
Aanbieder

De wetgeving in Amerika is per staat verschillend, dit heeft invloed op onder andere de keuze van de ondernemingsvorm en de structuur van een verkoopcontract met een Amerikaanse koper. Als Nederlandse exporteur moet je in Amerika rekening houden met de wetten van het federale en statenrechtelijke systeem.

Ontdek welke culturele waarden, gedrag en communicatiestijl passen bij de Amerikaanse klant. Deze training geeft je inzicht in relevante aspecten van de Amerikaanse zakencultuur en de motivaties van Amerikaanse klanten. Je toetst of en in hoeverre jouw verkoopaanpak en presentatie goed aansluiten op de Amerikaanse markt.

Daag jezelf uit om aan de slag te gaan met je eigen business case VS om juiste afwegingen te kunnen maken bij het zoeken, selecteren en aansturen van zakenpartners in de Verenigde Staten. De tools, cases en ervaring van trainer en mede deelnemers in de opleiding helpen je hierbij.

Daag jezelf uit om aan de slag te gaan met je eigen business case China om juiste afwegingen te kunnen maken bij het zoeken, selecteren en aansturen van zakenpartners in China. De tools, cases en ervaring van trainer en mede deelnemers in de opleiding helpen je hierbij.

Sales in China. Deze training geeft je inzicht in culturele waarden, gedrag en communicatiestijl van de Chinese zakencultuur en de motivaties van Chinese klanten. Je toetst of en in hoeverre jouw verkoopaanpak en presentatie goed aansluiten op de Chinese markt.

Ben je op zoek naar praktische tips over het hoe, waarom en de invulling van exportdocumenten? Neem dan deel aan deze driedaagse cursus. Onze experts geven je een helder inzicht in het oerwoud van exportdocumenten.

Nieuwe exportmedewerkers in het team? Deze cursus is voor duizenden medewerkers de basis geweest voor een succesvolle exportcarrière. Ervaren exporteurs nemen u mee in het exportproces van A t/m Z. In korte tijd raakt u zo bekend met de ins en outs van export aan de hand van sprekende praktijkcases.

Wil jij in een dagdeel een goede basis leggen voor het correct toepassen van de ICC Incoterms® 2020 in de praktijk? Onze vakdocenten geven je in deze workshop inzicht in de relatie tussen leverings- en betalingsvoorwaarden, verzekeringen, douane en btw. Daarnaast doe je praktische kennis van ICC Incoterms® op, om je onderhandelingspositie versterken en risico’s contractueel te beperken.