Cursusaanbod

Filter
Filter
Filter toepassen
Aanbieder
Continent
Thema
Taal
Land
Type
Aanbieder

Ontwikkel de interculturele vaardigheden die nodig zijn om succesvolle relaties op te bouwen in China. Het doorlopen van dit persoonlijke programma bereidt je voor op de Chinese omgangsvormen en communicatie structureer, zodat je zelfbewuster van start kan gaan. Er worden praktische tools aangereikt om succesvol cultuurverschillen te overbruggen en te benutten.

Dit individuele coaching en trainingsprogramma creëert culturele zelfbewustheid en versterkt vaardigheden om succesvol met onbekende situaties in de Chinese zakencultuur om te gaan. In dialoog met een expert verken je de Chinese zakencultuur en ontwikkel je persoonlijke strategieën op onderwerpen zoals het bouwen van zakenrelaties, onderhandelen, hiërarchie, de rol van de manager en meer.

Dit assessmenttraject helpt je om zicht te krijgen op je profiel in relatie tot interculturele relaties. In de feedbacksessie wordt onderzocht in hoeverre je bent toegerust om succesvol met onbekende situaties in de Chinese zakencultuur om te gaan en waar ruimte voor verbetering zit.

Ontwikkel de interculturele vaardigheden die nodig zijn om succesvolle relaties op te bouwen in de Verenigde Staten. Het doorlopen van dit persoonlijke programma bereidt je voor op de Amerikaanse omgangsvormen en communicatie structureer, zodat je zelfbewuster van start kan gaan. Er worden praktische tools aangereikt om succesvol cultuurverschillen te overbruggen en te benutten.

Dit individuele coaching en trainingsprogramma creëert culturele zelfbewustheid en versterkt vaardigheden om succesvol met onbekende situaties in de Amerikaanse zakencultuur om te gaan. In dialoog met een expert verken je de Amerikaanse zakencultuur en ontwikkel je persoonlijke strategieën op onderwerpen zoals het bouwen van zakenrelaties, onderhandelen, hiërarchie, de rol van de manager en meer.