Cursusaanbod

Filter
Filter
Filter toepassen
Zoeken
Aanbieder
Continent
Thema
Taal
Land
Type
Aanbieder

Dit assessmenttraject helpt je om zicht te krijgen op je profiel in relatie tot interculturele relaties. In de feedbacksessie wordt onderzocht in hoeverre je bent toegerust om succesvol met onbekende situaties in de Duitse zakencultuur om te gaan en waar ruimte voor verbetering zit.

Dit assessmenttraject helpt je om zicht te krijgen op je profiel in relatie tot interculturele relaties. In de feedbacksessie wordt onderzocht in hoeverre je bent toegerust om succesvol met onbekende situaties in de Belgische zakencultuur om te gaan en waar ruimte voor verbetering zit.

Werk je nauw samen met Belgische klanten of collega's? Dan zal je misschien al ervaren hebben dat cultuurverschillen tussen België en Nederland vaak worden onderschat. Dit individuele coaching en trainingsprogramma creëert culturele zelfbewustheid en versterkt vaardigheden om succesvol met onbekende situaties in de Belgische zakencultuur om te gaan. In dialoog met een expert verken je de Belgische zakencultuur en ontwikkel je persoonlijke strategieën op onderwerpen zoals het bouwen van zakenrelaties, onderhandelen, hiërarchie, de rol van de manager en meer.

Werk je nauw samen met Duitse klanten of collega's? Dan zal je misschien al ervaren hebben dat cultuurverschillen tussen Duitsland en Nederland vaak worden onderschat. Dit individuele coaching en trainingsprogramma creëert culturele zelfbewustheid en versterkt vaardigheden om succesvol met onbekende situaties in de Duitse zakencultuur om te gaan. In dialoog met een expert verken je de Duitse zakencultuur en ontwikkel je persoonlijke strategieën op onderwerpen zoals het bouwen van zakenrelaties, onderhandelen, hiërarchie, de rol van de manager en meer.

Werk je nauw samen met Belgische klanten of collega's? Dan zal je misschien al ervaren hebben dat cultuurverschillen tussen België en Nederland vaak worden onderschat. Ontwikkel de interculturele vaardigheden die nodig zijn om succesvolle relaties op te bouwen in de België. Het doorlopen van dit persoonlijke programma bereidt je voor op de Belgische omgangsvormen en communicatie structureer, zodat je zelfbewuster van start kan gaan. Er worden praktische tools aangereikt om succesvol cultuurverschillen te overbruggen en te benutten.

Werk je nauw samen met Duitse klanten of collega's? Dan zal je misschien al ervaren hebben dat cultuurverschillen tussen Duitsland en Nederland vaak worden onderschat. Ontwikkel de interculturele vaardigheden die nodig zijn om succesvolle relaties op te bouwen in de Duitsland. Het doorlopen van dit persoonlijke programma bereidt je voor op de Duitse omgangsvormen en communicatie structureer, zodat je zelfbewuster van start kan gaan. Er worden praktische tools aangereikt om succesvol cultuurverschillen te overbruggen en te benutten.

Dit individuele coaching en trainingsprogramma creëert culturele zelfbewustheid en versterkt vaardigheden om succesvol met onbekende situaties in de Amerikaanse zakencultuur om te gaan. In dialoog met een expert verken je de Amerikaanse zakencultuur en ontwikkel je persoonlijke strategieën op onderwerpen zoals het bouwen van zakenrelaties, onderhandelen, hiërarchie, de rol van de manager en meer.

Ontwikkel de interculturele vaardigheden die nodig zijn om succesvolle relaties op te bouwen in de Verenigde Staten. Het doorlopen van dit persoonlijke programma bereidt je voor op de Amerikaanse omgangsvormen en communicatie structureer, zodat je zelfbewuster van start kan gaan. Er worden praktische tools aangereikt om succesvol cultuurverschillen te overbruggen en te benutten.

Dit assessmenttraject helpt je om zicht te krijgen op je profiel in relatie tot interculturele relaties. In de feedbacksessie wordt onderzocht in hoeverre je bent toegerust om succesvol met onbekende situaties in de Chinese zakencultuur om te gaan en waar ruimte voor verbetering zit.